Welkom bij de Toekomst van Onderwijs
met RTC en Fectar

Samen met RTC brengt Fectar innovatie in het klaslokkal door 700 scholen
in Vlaanderen te voorzien van de kracht van Extended Reality (XR).

Ontdek, leer en inspireer met één klik.

Start Jouw XR-Reis: Maak Je Docenten Account Aan

Beginnen is simpel. Met alleen jouw e-mailadres van jouw school en een door jou gekozen wachtwoord, ben je al onderweg. Registreer nu en binnen 24 uur wordt jouw account omgezet naar een volwaardig Docenten Account, geheel kosteloos.

klik hier om aan te melden

Hier is een handleiding met uitleg voor het aanmelden bij Fectar:
Download de handleiding “Aanmelden Fectar Studio”

Aan de Slag met Fectar Studio

Onze intuïtieve Fectar Studio zet jou in de regisseursstoel. Maak moeiteloos jouw eigen VR- en AR-belevingen voor in de klas. Volg onze eenvoudige gids om te starten.

Introductiefilm bekijken

Verrijk Jouw Lessen met onze XR-Lesbibliotheek

Ontdek een schat aan gratis Nederlandstalige VR- en AR-lessen, compleet met lesbrieven. Onze lesbibliotheek is jouw bron voor inspirerende en interactieve klaservaringen.

Gratis Lessen

Jouw Gids voor XR-Leren: Het Fectar Lesboek

Leer stap voor stap hoe je verbluffende XR-ervaringen creëert met ons speciaal ontworpen lesboek. Ideaal voor zowel beginners als ervaren onderwijzers.

BEKIJK HIER HET BOEK

Ben Jij Klaar om de Toekomst van Onderwijs te Omarmen?

Sluit je aan bij de beweging. Maak vandaag nog je docentenaccount aan en start jouw reis in de wondere wereld van XR-onderwijs met Fectar en RTC.

Veel succes!

Heeft u vragen? We helpen u graag

Klik op de vraag om het antwoord te lezen

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Om met Fectar Studio te gaan werken, heeft u alleen een email adres van uw school nodig. Aan de hand van het email adres wordt uw account automatisch overgezet naar een Docenten Account.

We verzoeken u om een bericht te sturen naar de klantenservice van Fectar via ons contact formulier. Vermeld daarin het e-mailadres dat u voor uw account gaat gebruiken en de naam van uw school. CONTACTFORMULIER.

U kunt zich via de aanmeldknop nu al aanmelden en beginnen. Na ontvangst van uw bericht via het contact formulier, zal uw account binnen 1 a 2 werkdagen worden geupgrade naar een Docenten Account.

We verzoeken u om een bericht te sturen naar de klantenservice van Fectar via ons contact formulier.

Vermeld daarin het e-mailadres dat u momenteel voor uw account gebruikt en het nieuwe e-mailadres dat u wilt gebruiken. En vermeld daarbij ook de naam van uw school.

CONTACTFORMULIER.

Op de inlog pagina klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Daar vul je het e-mailadres in waarmee u bent aangemeld.

Als u inlogt in Fectar Studio, dan staat links onderin de link naar uw profiel. Daar staat een knop om uw account te deleten.

Let op: dan is uw account meteen niet meer toegankelijk. En uw spaces worden dan ook niet meer getoond in VR en AR.

Met een Docenten Account op Fectar Studio kun je eigen Virtual en Augemented Reality lessen maken, zonder dat je daarvoor moet programmeren. In een paar minuten maak je al je eigen interactive 3D lessen.

Bij Fectar vinden wij privacy erg belangrijk. Om gebruik te maken van Fectar heeft u alleen een email adres nodig. Er worden verder geen persoonlijke gegevens vastgelegd.

Fectar Studio is ontwikkeld op Microsoft Azure en maakt gebruik van Active Directory voor het opslaan en beveiligen van accounts.

Hier vind u meer informatie over de gratis webinars die de komende periode worden georganiseerd: https://fectar.com/open-webinars/

Staat uw vraag en antwoord hierboven niet bij?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag.

CONTACTFORMULIER.