Verkoop Medewerker

Verkoop Medewerker voor Virtual & Augmented Reality

Standplaats: ’s-Hertogenbosch

Contract: tijdelijk

Uren: 24 tot 40 uur per week

Aanvang: per direct​

Maak kennis met Fectar

Fectar is het echte Scale-Up verhaal. Vanuit ons VR & AR Experience Center in het centrum van ‘s-Hertogenbosch zijn wij momenteel zowel in Nederland als internationaal aan het doorbreken met ons Virtual en Augmented Reality platform. In een paar jaar tijd hebben meer dan 6 miljoen mensen wereldwijd onze gratis app Fectar gedownload. Het aantal klanten van Fectar groeit dagelijks. Meer en meer bedrijven en onderwijsinstellingen worden bekend met de mogelijkheden van Augmented en Virtual Reality en zijn benieuwd naar de meerwaarde voor hun product en sector.

Verkoop medewerker die meehelpt verder te groeien

Als Verkoop Medewerker begeleid je klanten en partners naar het vertalen van hun wensen naar een passende oplossing in VR en AR met behulp van Fectar Studio, ons Content Management Systeem. Er zijn al tientallen projecten opgeleverd voor allerlei verschillende ondernemingen en onderwijsinstellingen. Deze kunnen altijd goed worden ingezet als voorbeeld voor nieuwe klanten. Je bent in staat om vanuit het vraagstuk van de klant een verkoopadvies te geven hoe deze aan de slag kan gaan met VR en AR gebruiken maken van het Fectar platform. Samen met de klant, onze partners en het Fectar ontwikkelteam bouw je zo aan oplossingen die zorgen voor impact.

Je communiceert makkelijk. Je weet je verhaal goed over te brengen en mensen weten bij jou altijd waar ze aan toe zijn. Je ziet kansen in de markt en bij klanten. Je neemt het initiatief om hierover met je collega’s te sparren. Onze klanten spreken Nederlands en soms is Engels de voertaal. Daarom spreek en schrijf je beide vloeiend.

De Verkoop Medewerker

 • Weet alles van Fectar en Fectar Studio
 • Vergroot, onderhoudt en activeert ons klanten en partner netwerk
 • Verzorgt on- en offline productpresentaties (o.m. op beurzen en met online webinars)
 • Houdt alle klantcontacten bij in ons CRM systeem Pipedrive
 • Heeft een actieve rol in het opstarten van een nieuwe klant
 • Is betrokken bij marketingactiviteiten
 • Initieert en onderhoudt een gebruikersgroep.

Wij zoeken:

Heb je een HBO of WO-opleiding in een onderwijskundige of in een software richting? Top! Samen met je digitale skills, zorgt dit dat je een vliegende start maakt. We zoeken een Verkoop Medewerker (1 tot 2 jaar relevante werkervaring), met aantoonbare affiniteit voor technologie, internet, Augmented en Virtual Reality en smartphones. Ben jij ook iemand, die net als wij, ontzettend nieuwsgierig is naar het ontdekken, uitwerken en verbeteren van de duurzame toegevoegde waarde van VR en AR? Je bent energiek, vindt klanttevredenheid ‘key’ en houdt rekening met de belangen van Fectar.

Wij bieden:

 • Salaris van minimaal €2.586,- bruto per maand en maximaal €3.543,- bruto per maand op fulltime basis
 • Contract (24 tot 40 uur) bepaalde tijd met 1 maand proeftijd
 • Reiskostenvergoeding en tegemoetkoming kosten mobiele telefonie
 • Uitdaging en ruimte om je te ontwikkelen.

Meer over Fectar

Eind 2018 is Fectar gestart om VR en AR toegankelijk te maken voor bedrijven en onderwijs. Met een makkelijk te gebruiken VR & AR Content Management Systeem (CMS) platform kunnen interactieve 3D belevingen worden gecreëerd zonder te programmeren. Met de gratis app kan de content worden bekeken. De Fectar app is beschikbaar in de app stores van VR brillen, zoals Quest en Pico, en op smartphone met Android of iOS. En al deze apparaten kunnen ook nog eens met elkaar samenwerken in VR & AR tegelijkertijd. De ontwikkelingen op het gebied van AR/VR gaan heel snel; al meer dan 2,4 miljard smartphones wereldwijd zijn in staat om deze nieuwe toepassingen te ondersteunen.

Tijd voor koffie of thee!

Wil je weten hoe het is om in de dynamiek van een snel groeiende start-up te werken? Met grote en kleine (internationale) klanten? Met State-of-the-Art technologie? En dat ook nog eens in het ‘s-Hertogenbosch? Laat het ons weten en dan kunnen we snel een kop koffie of thee drinken.

Acquisitie voor personeelswerving naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Click or drag a file to this area to upload.